Skočio sa devetog sprata, uništio BMW i preživeo

Jedan čovek u Nju Džerziju skočio je sa devetog sprata direktno na parkirani BMW preživevši svoje sletanje...

Neverovatni incident dogodio se prošle nedelje, kada je tridesetjednogodišnji muškarac skočio zgrade i sleteo na parkiran automobil u 10:20 po lokalnom vremenu. Za sada se samo spekuliše oko okolnosti vezanih za pad ovog čoveka sa zgrade u Džerziju i potpuno je nejasno zbog čega je on bio u njoj na prvom mestu, zbog toga što on ne želi da da svoje ime i odbija da sarađuje sa predstavnicima zakona kako bi razjasnio slučaj, dodali su ljudi bliski temi.

Dok je čovek pokušavao da se izvuče iz olupine koju je napravio, jedna od žena koja se zadesila u blizini potvrdila je da ju je on pitao 'Šta se dogodilo?'. Kako je Kristina Smit objasnila: "Čula sam užasavajuć prasak i nisam u prvi mah ni pomislila da je u pitanju čovek. Zadnje staklo automobila jednostavno je eksplodiralo. Nakon toga je čovek iskočio i počeo da urla, njegova ruka je bila potpuno izlomljena i izuvijana."

"Bila sam potpuno šokirana", dodala je žena. "Sve je delovalo kao da sam u filmu. Pomislila sam, hvala Bogu, verovatno mu je pomoglo što je bio potpuno obučen i imao jaknu." Ovo je možda donekle imalo uticaja u svakom slučaju, sprečavajući daleko gore povrede. Ovaj čovek je i dalje imao svoju masku koja mu je visila sa desnog uveta čak i nakon ovog zastrašujućeg pada.

Smitova je fotografisala čoveka nakon nesreće i kreirala par snimaka čitavog događaja posle pada i postavila ih na društvene mreže. Nedugo potom, čovek je prevezen u bolnicu i kako su mediji preneli nalazio se u kritičnom stanju. Jedan od očevidaca koji radi u zgradi, tvrdi da je ovaj čovek sve vreme govorio ljudima da ga ostave na miru i da želi da umre, tokom njihovih pokušaja da ga zadrže na prizemlju dok pomoć ne stigne.

Kako je očevidac izjavio: "Ovo je bio njegov cilj, ali je Bog za njega imao nešto drugo u planu".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group