Talični čovek koga je ispljunuo kit preživeo je i tešku avionsku nesreću u Kostariki

Čovek koji je pre nekoliko dana uspeo da završi u ustima grbavog kita, preživevši da priča svoju neverovatnu priču, već je imao blizak susret sa smrću pre toga, a kako je zabeleženo, on je preživeo i jednu avionsku nesreću u Kostariki...

Majkl Pakar, ronilac i sakupljač jastoga sa Kep Koda, gotovo da je bio progutan od strane grbavog kita 11. juna, ali je sticajem okolnosti završio ispaljen u vazduh i na brodu svog poznanika, stvarajući neverovatne naslove širom sveta. Kako deluje, ovo nije prvi put da je Pakard imao sreću kojom se retko ko može pohvaliti.

Tokom novembra 2001. godine, Pakard je ušao na let od San Hozea do Porto Himeneza, koji se srušio i odneo živote tri putnika. Pakard, koji sada ima 57 godina, preživeo je sudar ali je pretrpeo teške facijalne povrede i brojne polomljene kosti u rukama i nogama, sudeći prema izveštaju Cape Cod Times iz iste godine. Čovek jastog i četiri putnika preživela su dve noći u kostarikanskoj džungli pre nego što su pronađeni i izbavljeni.

Doktor koji je bio zadužen za ove preživele izjavio je za Associated Press: "Oni ne bi preživeli još jenu noć u onim uslovima". Gotovo dve decenije kasnije, Pakard je doževeo drugi neverovatni susret sa smrću o kome smo nedavno pisali, našavši se kompletno u ustima grbavog kita prilikom lova na jastoge, što ga definitivno svrstava u neke od najsrećnijih ili možda najbaksuznijih ljudi na svetu, zavisi kako posmatrate stvari.

N.Đ. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group