Žena ga ostavila da skine stare tapete on ogulio i malter

Uradi sam projekti mogu biti veoma dosadni, posebno ukoliko vas oni ne privlače baš previše...

Umesto da gledate utakmicu, igrate neku dobru igricu ili sedite sa svojim prijateljima iz detinjstva ispijate pivo ili idete u teretanu, različiti uradi sam poslovi često vas mogu odvojiti od voljenih aktivnosti, a neretko se završavaju katastrofalno, kao što nam je jedan par nedavno i dokazao. Napaćeni čovek potpuno je demolirao enterijer svoje kuće, ogolivši jedan njegov deo do same cigle, nakon što ga je žena ostavila da ukloni stare tapete sa zidova stepeništa.

Tik-tok par koji nije javno objavio svoja imena, podelio je svoje iskustvo tokom renoviranja prve zajedničke kuće koju su kupili sa pratiocima, dokazavši da ponekada sreća, pored dobrih veština, jednostavno ne mora biti na vašoj strani. Kako je dama iza ovog naloga objasnila, ona je ostavila svog dragog samog u kući kako bi skinuo tapete sa stepenišnog dela, ali je nakon povratka videla da je on umesto tapeta skinuo malter i glet masu potpuno ogolivši zidove do cigle. Ono što je mogla da vidi jesu gola cigla i gomila šuta svuda po stepenicama.

U svom postu ona je napisala: "Ostavila sam ga samog da skida tapete oko pet sati". Ona je potom postavila niz fotografija koje predstavljaju rezultate pre i kasnije, sa formatom 'kasnije' koji više liči na gradilište. Ona je bila potpuno zgranuta onim što ju je zateklo, ali kao što su i brojni ljudi konstatovali u komentarima, ovaj uradi sam projekat definitivno nije potpuna katastrofa, jer ako je sve to tako lako palo nije bilo ni dobro, pre svega, dok su sa druge strane, zidovi od izložene cigle danas sveti gral u dizajnu enterijera.

Jedna stvar je sigurna, originalne tapete su odlično držale loše urađenu podlogu iza, a možda i oštećenje koje je na njoj nastalo vlaženjem zbog loše spoljne izolacije ili jednostavno godinama nagrizanog materijala prevaziđenih karakteristika. Možda nešto od ovoga, a možda ništa od ponuđenog i sve to ostaje u sveri nagađanja, dok je jedino važno to što je majstor vidno zadovoljan poslom koji je odradio u njihovoj staroj, stogodišnjoj kući. Pojedini korisnici ove platforme bili su oduševljeni brzinom kojom je srušio malter sa zidova, nudivši mu posao ukoliko mu on ikada zatreba.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group