Zoološki vrt u Kini pokušao da poturi štene retrivera umesto lava

Posetioci jednog zoološkog vrta u Kini, ostali su zbunjeni kada su videli zlatnog retrivera u kavezu u kome bi trebalo da se nalazi afrički lav...

Jedan od posetilaca izjavio je: "Na prvi pogled, mi smo pomislili da se nalazimo na pogrešnom mestu, ali nakon što smo obišli kavez, shvatili smo da se ovaj mali pas nalazi na mestu na kome bi trebalo da bude lav. Da li je ovo afrički lav? Možda još uvek nije porastao? Međutim, životinja u kavezu mi je delovala previše poznato."

Radnik zoološkog vrta rekao je ovom gospodinu da je kavez nekada posedovao lava, međutim, životinja je prebačena na drugo mesto, izjavljujući: "Trenutno radimo na razmeštanju životinja i pružanju boljih smeštaja unutar objekta, dok znak za lava nije skinut na vreme sa kaveza.

Po svemu sudeći posetilac nije prihvatio odgovor, optuživši zoološki vrt zbog ovakvog postupka jer karte prodaje upravo promovišući lavove. On je takođe rekao da nije pronašao ni jednog jedinog lava u čitavom zoološkom vrtu. "Novac dat za karte predstavlja najmanji problem. Ono što meni najviše smeta jeste to što ne znam kako da objasnim trenutnu situaciju mom detetu", dodao je gospodin Tang.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group