HONOR i Ginisova knjiga rekorda otkrivaju novu AI kameru

Svaki put kada čujemo da je oboren još jedan Ginisov rekord, obavezno pročitamo o čemu se radi i zapitamo se kako je izgledao čitav proces ovog jedinstvenog testa.

Uzbuđenje koje u tom trenutku proživljavaju učesnici ne može se ni zamisliti, kao ni osećaj kada baš svoju sliku vide u zvaničnoj Ginisovoj knjizi rekorda, koja, još od 1995. godine, beleži ljudska dostignuća i prirodne fenomene koji se u svakom trenutku graniče sa nemogućim.

Upravo zato, kompanija HONOR odlučila je da se udruži sa Ginisovom knjigom rekorda i magičnom kamerom novog pametnog telefona HONOR Magic5 Pro i zabeleži bar deo tih neverovatnih emocija i procesa obaranja rekorda. Pametni telefon Magic5 serije predstavljen je na ovogodišnjem Mobile World Congress-u (MWC) 27. februara.

AI kamera pametnog telefona HONOR Magic5 Pro je uspela da zabeleži momenat košarkaša u trenutku u kom pokušava da obori Ginisov rekord. Pomoću ovog pametnog telefona kreirane su fotografije koje najbolje prikazuju brze sportske pokrete,  a zabeležen je i  behind the scene momenat koji prikazuje kako HONOR Magic5 Pro fotka ove trenutke.

Putem sledećih linkova možete saznati kako je to izgledalo:

Guinness World Record social

HONOR social

HONOR Magic5 Pro pametni telefon doneo je mnoge inovacije i unapređenja u polju fotografija, a ovo je samo mali deo onoga što ova kamera može da ponudi.

Zvanično globalno lansiranje Magic5 serije telefona, kao i HONOR Magic5 Pro održalo se na MWC 2023 sajmu, 27. februara kada je kompanija HONOR imala svoje izlaganje u Barseloni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group