Revolucionarni kompaktni projektor sa RGB laserom i Herman Kardon zvučnikom

Više slika

Više slika

Kada je reč o kompaktnim laserskim projektorima, ViewSonic do sada nije bio u vrhu liste...

Ne zato što kompanija nije imala dovoljno potencijala, već su drugi proizvođači bili korak ispred. Sada, međutim, ViewSonic ulazi na scenu snažno sa svojim M10 kompaktnim pametnim projektorom, koji opisuje kao "sledeću veliku stvar" u "iznenađujuće malom" pakovanju.

Proširujući granice prenosivih projektora na nove nivoe boja i kvaliteta, ViewSonic M10 je elegantan i prenosiv uređaj sa metalik završnom obradom (dimenzija 7.95 x 6.5 x 3.6 inča) koji se lako uklapa u bilo koje okruženje. Dizajniran je sa trostrukim laserskim izvorom svetlosti, što je njegova najveća prednost, zajedno sa sposobnošću da isporuči automatski fokusiran prikaz od 120 inča u full-HD kvalitetu.

Sa integrisanim RGB (crvenim, zelenim i plavim) laserskim diodama, projektor omogućava besprekornu projekciju jednog lasera iz tri izvora svetlosti, generišući slike kvaliteta koji nije dostupan sa tradicionalnim projektorima. Visokokvalitetne slike koje M10 emituje pokrivaju 100% BT.2020 color gamut, pružajući kinematografski kvalitet boja i svetlost od 2,200 RGB lumena. To znači da možete gledati omiljeni sadržaj bez brige o ambijentalnom svetlu.

Iako M10 nije 4K projektor, koji izgleda postaje nova reč u industriji, on ipak proizvodi 1080p full-HD prikaz sa podrškom za HDR/HLG. Vizuelna jedinstvenost ViewSonic projektora upotpunjena je moćnim Harman Kardon zvučnikom.

Projektor je opremljen ToF senzorom koji mu omogućava da brzo i precizno uspostavi svoju udaljenost do bilo koje površine, a automatski fokus omogućava savršeno pozicioniranje prikaza na bilo kojoj površini, uključujući i plafon, bez potrebe za dodatnim stalkom ili tronošcem.

Jasan i svetao prikaz može se prenositi bežično preko Bluetooth ili Wi-Fi screen mirroringa. Ili, kada želite drugačije, možete koristiti USB-C kabl za povezivanje sa prenosivim uređajem. Dugotrajnost lampe je često briga kod kompaktnih projektora: ViewSonic rešava ovaj problem ekološkim pristupom.

M10 je opremljen slobodnim izvorom svetlosti koji obećava gotovo 30.000 sati kontinuiranog reprodukovanja sa gore navedenom bojom i svetlošću. Nema informacija o ceni i dostupnosti ViewSonic M10 u trenutku pisanja ovog članka, ali očekuje se da će imati impresivnu prezentaciju na CES-u 2024.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group