Samsung predstavio TV za eksterijer

Ovaj televizor slobodno možete ostaviti napolju i to po ekstremnom vremenu i kiši...

Mnogi od nas žele da u baštama, terasama i dvorištima uživaju u omiljeim TV emisijama, serijama i filmovima. Međutim kada skupocen televizor iznesete napolje, teško se možete opustiti, jer i najmanja kap vode može uništiti vaš skupi gežet.

Zato je Samsung odlučlio da pomogne ljudima koji vole da borave napolju i predstavio fenomenalan televizor za otvorene uslove koji nosi naziv Terrace. Ovo je prvi na svetu  4K QLED TV i može se kupiti u varijantama 55, 65 i 75 inča. Dizajniran upravo sa svim vremenskim prilikama na umu, Terrace ima IP55 sertifikat o otpornosti na vodu i prašinu, kako stoji u zvaničnom press saopštenju brenda. Iako može podneti različite vremenske uslove, on je dobio diskretni okvir i poseduje debljinu od samo 59.8 milimetara.

Dakle, ovaj TV možete bezbrižno postaviti na zid vaše terase ili u središtu vašeg dvorišta i možete biti sigurni da se njemu ništa neće desiti.Što se tiče cena, logično je da one neće biti male za ovakav tip televizora. Model od 55 inča koštaće vas 3.455, dok je za modele od 65 i 75 inča potrebno izdvojiti 4.999, odnosno 6.499 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group