Brat Džejka Pola tvrdi da ga je bitkoin finansijski unazadio

Džejk Pol je tvrdio da je njegova prošlogodišnja investicija u Bitkoin nešto najbolje što je u životu izveo...

Aprila prošle godine, jutjuber koji je postao bokser osnovao je jedan od najvećih kripto Youtube kanala, BitBoy Crypto, kako bi putem njega govorio o svojim poslovnim dostignućima.

Kako je Pol objasnio: „Investirao sam u bitkoin kada je bio sto dolara i kada sam imao šesnaest godina, a to je bila najluđa i najbolja investicija u mom životu. Od tada, konstantno sam uključen u kripto ludilo i stalno investiram u bitkoin do današnjeg dana, kupujući bitkoin i ethereum“.

Pol je navodno bio jedan od gomile drugih ljudi koja je uspela da se ukrca na brod digitalnih valuta pre nego što su one postale apsolutna histerija. Međutim, Džejk Pol svakako deluje kao tip čoveka koji bi tvrdio kako je investirao u bitkoin još kada je vrednost kriptovalute bila sto dolara, samo da bi ispalo kao da je on tu gotovo od početka.

Što se tiče dela ’najbolje investicije’, on se nije ispostavio preterano tačnim posebno kada se uzme u obzir tržište koje je značajno palo od aprila. Cena bitkoina je pala ispod dvadeset hiljada dolara tokom prošlog vikneda, što ne bi trebalo da predstavlja problem za Pola, ukoliko je zaista investirao kada je ova kriptovaluta bila sto dolara.

Sa druge strane, njegov stariji brat Logan, otkriva da je Džejk pretrpeo velike gubitke tokom jedne epizode svoje emisije. Do konverzacije je došlo odmah nakon što je Logan iskoristio vazduh kao referencu za Džejkovu boksersku karijeru. Voditelji su automatski krenuli da brane mladog vlogera ističući njegove uspehe u sportu i impresivne svote koje je zaradio od svake borbe.

„Sve to ide prilično dobro, on je dobio svaku borbu do sada“, izjavio je jedan od voditelja, dok je drugi dodao: „On je zaradio oko četrdeset miliona prošle godine“. Međutim, ovo nije dobro prošlo kod njegovog mlađeg brata, koji je izjavio kako to nema nikekve veze, jer je sve uložio sve u kriptovalute i sada je siromašan.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group