Džeremiju Klarksonu krava glavom smrvila testise

Život zemljoradnika nije izlet u prirodi, što je legendarni voditelj i preduzetnik Džeremi Klarkson nedavno saznao na teži način...

Domaćin Grand Tour serijala vodi Diddly Squat Farm imanje u Čiping Nortonu, Oksfordširu, još od 2019. godine, startujući svoju turneju putem Amazon Prajma sa naslovom Clarkson’s Farm. Čitav projekat ispratilo je nekoliko problema sa određenim likovima na njegovoj farmi od samog početka, ali je popularni voditelj sada otkrio prilično zastrašujući susret koji je imao sa jednom od svojih krava.

Razgovarajući sa novinarima Daily Star publikacije, šezdesetjednogodišnji voditelj rekao je da je jedna od ovih moćnih životinja zakucala svoju glavu između njegovih nogu i slupala mu jedno jaje. Ovaj udarac, Klarkson opisuje kao ’najnižu tačku svoje karijere’, dodajući da su krave kao Brus Li, samo mnogo ubitačnije.

„U nemogućnosti da se poveže sa svojim kopitima, krava se zateturala završivši sa glavom među mojim nogama, nakon čega ju je na pametan način podigla. Smatram da je ovo bila najniža tačka u mojoj farmerskoj karijeri do danas, sa kravom koja je nastavila sa svojim napadom, dok sam bio na kolenima u blatu, po kiši i oluji, razbijenog testisa“.

Naravno, stanovnici ovog mesta potpuno su podeljeni po pitanju ove poslednje Klarksonove avanture, tako da, dok pojedini ljudi prezenterovu farmu i dalje veličaju, ceneći je zbog toga što dovodi posetioce u ove krajeve, drugi nisu toliko impresionirani, sa jednim stanovnikom koji se požalio Oxford Mail publikacji da je jednom prilikom zakasnio čak dvadeset minuta na zakazani lekarski pregled zbog saobraćaja koji je postao gušći nego ikada.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group