Majk Tajson se vraća u ring da osakati Jutjubera

Borba Džejka Pola protiv Majka Tajsona biće emitovana uživo širom sveta u subotu, 20. jula 2024. godine.

Netflix i Most Valuable Promotions (MVP) pripremaju veliki događaj u bokserskoj diviziji teške kategorije, u kojem će se legenda Majk Tajson vratiti u ring za jedinstvenu priliku: da pobedi Jutjubera, Džejka Pola.

Borba Džejka Pola protiv Majka Tajsona biće emitovana uživo širom sveta, ekskluzivno na Netflix platformi, u subotu, 20. jula 2024. sa stadiona AT&T u Arlingtonu u Teksasu.

Hrabri mali momak

„Samo ću se suočiti sa Tajsonom da vidim da li imam šta je potrebno da pobedim jednog od najpoznatijih boksera i jednu od najvećih ikona u boksu“, rekao je Džejk Pol, Jutjuber – koji se preimenovao u boksera – i suosnivač MVP-a, kompanije koja je zaključila posao sa Netflix-om.

„Moj cilj,“ nastavio je, „je da postanem svetski šampion i sada imam priliku da dokažem šta mogu protiv najvećeg šampiona u teškoj kategoriji svih vremena, najjačeg čoveka na planeti i najopasnijeg boksera svih vremena. To će biti borba mog života."

Tajsonov povratak

Majk Tajson je priznat kao jedan od najvećih boksera svih vremena, najjači bokser u istoriji teške kategorije prema ESPN-u i najmlađi šampion u teškoj kategoriji svih vremena sa samo 20 godina. Njegova eksplozivna moć i žestok stil borbe doveli su ga do neverovatnog niza od 37 uzastopnih pobeda, od kojih 33 nokautom.

„Biće veoma zabavno videti šta volja i ambicija 'dečaka' mogu da urade“, rekao je Tajson, koji sada ima 58 godina. Tajsonova poslednja borba je bila 2020. protiv Roja Džonsa mlađeg i završena je nerešeno.

Paul vs. Tajson će biti treći Netflix sportski događaj uživo, nakon The Netflix Cup i The Netflix Slam.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group