Nikola Jokić napustio Nike i potpisao ugovor sa kineskim brendom 361°

Centar Denver Nagetsa, Nikola Jokić, prepoznat je u čitavom svetu kao jedan od najtalentovanijih i najboljih igrača između dva obruča…

Dvostruki MVP proveo je čitavu svoju NBA karijeru u partnerstvu sa kompanijom Nike, ali je on sada u potpunosti ostavio obožavaoce i navijače bez teksta iznenadnim prelaskom u brend koji je sve popularniji iz dana u dan.

Nakon što se njegov ugovor sa kompanijom Nike završio, Jokić je postao saradnik kineskog brenda 361°. On je prema izvorima potpisao dugogodišnji uvogor sa 361°, koji uključuje i liniju sa njegovim ličnim potpisom, što je čast koju nikada nije dobio od kompanije Nike.

Aron Gordon i Spenser Dinvidi navodno su takođe potpisali za svepopularniji kineski brend, dok se Jokić pojavio u njegovim patikama, belim parom sa đonom u duginim bojama, iako za sada nije poznato da li je ovo njegova lična ili linija kineskog proizvođača.

Ove patike postavljene su na zavničnoj stranici kineskog brenda Big3 Future CQT i stižu sa cenom od trista dolara, kreirane su od mešavine mrežastih materijala i tehnologije ugljeničnih vlakana.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group