Conrad Bora Bora Nui – rajska lokacija savršena za letovanje

Ako još uvek ne znate gde da otputujete na letovanje, mi vam savetujemo da posetite Boru Boru...

Kada kog spomenemo Boru Boru, u glavi su nam odmah rajski pejzaći, peskovite plaže i beskrajno tirkizno more. Zbog toga smo odlučili da istraživo gde je najbolje letovati na ovoj lokaciji. Pronašli smo rezort koji nosi naziv Conrad Bora Bora Nui koji nudi neverovanto rajsko letovanje koje nikada nećete zaboraviti u svom životu.

Ovaj konpleks napravljen je od velikog broja malih bungalova koji su smešteni iznad vode i koji se nalaze na malenom ostrvu u čijoj neposrednoj blizini leži vulkan. Bora Bora Nui ukupno sadrži 114 bungalova koji spolja možda izlgedaju kao kuća nekog antičkog plemena, ali unutra je smeštaj vrlo luskuzan, prijatan i moderan. Ispred svoje simpatične kućice, imate i mini bazen, kao i fenomenalnu terasu na kojoj možete provesti savršen letnji dan sa porodicom i prijateljima.

Ako ste lubitlej zabave i dobrog provoda u blizini vašeg smetaja ćete pronaći restorane i klubove, kao i svakodnevne žurke koje se organizuju u bazenima. Koktel barovi će vam omogućiti da se opustite i da uživate u suncu i dobrom društvu.

Naravno, ako želite da se dodatno aktivirate i da se pored plivanja bavite i nekom drugom aktivnošću, onda posetite fitnes centar koji je takođe u blizini slatkih bungalova.

Pogledajte galeriju fotografija koje će vam najoblje pokazati kako izlgeda ovaj delić raja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group