OnlyFans zvezda snimila video sa maloletnikom i banovana sa platforme

Jedna zvezda OnlyFans platfome je navodno banovana sa iste, nakon što je priznala da je napravila video sa fanom koji u momentu snimanja nije imao 18 godina…

Mišel Komi lansirala je takmičenje gde bi njen nasumice odabrani pratilac dobio priliku da zajedno sa njom snimi sadržaj koji će ona emitovati na svojoj platformi. U to vreme, ona je podelila na svom TikToku: “Odabrali smo fana i napravili smo video. Odabrala sam ga među brojnim drugim ljudima koji me prate, upoznali smo se i sve je prošlo kako treba, pa smo napravili video. Ipak, još uvek nije potpisao svu potrebu papirologiju u tom momentu”.

Mišel kaže da je tek kasnije shvatila da njen srećni pratilac nema više od 18 godina. Iako je u Italiji doba pristanka 14 godina, OnlyFans zvezda bila je suočena sa negativnim komentarima i posledicama svojih aktivnosti.

Kako ona kaže, to je bila nenamerna, iskrena greška, te da bi sada uradila mnogo više provera nego u tom datom momentu. “Nije mi rekao svoju godinu rođenja, a rođen je 2005. Iz očiglednih razloga, ovaj video ne može biti podeljen. Zapravo, ne bi trebalo da postoji i da, takmičenje je otkazano”.

“Krivica je moja, trebalo je da prvo potpišemo ugovore, ali pošto sam ovo radila po prvi put, mislila sam da mogu da imam poverenja”, izjavila je Mišel, dodajući ulje na vatru kada je rekla: “Nadam se da se makar dobro proveo”.

Prema navodima, Mišel je izbačena sa platforme, a potom se oglasila na svom Telegramu, gde je otkrila da je napravila novu i pozvala svoje fanove da je podrže i tamo. Što se OnlyFans platforme tiče, ovaj sajt ima jasno naznačena pravila koja govore da će svi tvorci sadržaja biti banovani ukoliko u svojim radnjama na bilo koji način naškode bilo kom licu sa manje od 18 godina starosti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group