BOSS predstavlja novu kolekciju za proleće/leto 2021

Dizajnirani u sporskoj žutoj, braon i sivoj boji, komadi iz nove linije kompanije BOSS namenjeni proleću i letu ove godine, dolaze u vidu jakni sa kapuljačama, pantalona i patika...

BOSS je uposlio svoje dizajnere kako bi kreirali novu kolekciju za proleće/leto 2021. godine, koja nam donosi punu funkcionalnost uklopljenu sa unikatnim stilom. Nemački modni brend sa novom linijom predstavlja ležernost i sofisticiranost, nudeći komade namenjene radu i igri istovremeno, bez preteranog truda, sjajnih modela modernih proporcija, namenjenih svakoj prilici.

Modeli Jun Hoseok, Valentin Karon, Luk Defont Saviard i Džeremaja Berko Fourdour, upošljeni su zajedno za ovu sezonu. Fotografi su takođe okupljeni iz vrhunske kaste i sarađivali su sa poznatim umetničkim direktorom Fabienom Baronom, dok je za stajling bio zadužen Ludvin Poiblank.

BOSS je predstavio obilje svakodnevnih komada za sportski odevenog muškarca, obeleženih vetrovkama i kompletima za trčanje, između svega ostalog. Sa druge strane, sam kroj novih komada iz kolekcije predstavlja cantralnu tačku sezone, sa čistim, relaksirajućim oblicima, koji su spojeni zajedno u jaknama, pantalonama i svim ostalim odevnim predmetima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group