Guess plažni program za leto 2019

Raznobojna, sexy, razigrana i sa stilom – nova GUESS letnja kolekcija za plažu odiše jarkim tonovima, dok cvetni motivi unose dašak romantike, a geometrijski oblici vode nas na putovanje kroz urbane i tropske krajeve, koji čine svojevrsni spoj vintidž i savremenog sveta. Tako nastaje miks glamuroznog, sofisticiranog i opuštenog letnjeg stila.

MUŠKA KOLEKCIJA

„Lord & easy“

Kolekcija pod nazivom Lord & easy odiše kalifornijskim duhom, aktivnim životom i inspirisana je skejtingom i surfingom na vodi. Modeli su istovremeno odraz aktuelnih trendova, urbanog i stila 80-ih. Boje su raznovrsine, od žute, narandžaste i crvene, do odvažnih, energičnih nijansi i animal printa.

„Paradisland“

Tropski tonovi, energične neon nijanse, šare i havajski motivi krase Paradisland liniju, koja je oličenje letnjih motiva, flamingosa, palmi i svojim kreacijama slavi plažu i aktivnosti na njoj. Svetli i lagani materijali ističu osećaj komfora i udobnosti boravka na moru.

Pop & Souck“

Putovanje kroz Medinu opisano je žutim, ljubičastim i plavim tonovima, sa fluorescentnim nijansama koje su predstavljene Pop & Souck kolekcijom. Modeli su ukrašeni raznovrsnim šarama i motivima, pružajući ektravagantan, kul i moćan efekat.

ŽENSKA KOLEKCIJA

„Une femme est une femme“                                                                                                         

Kolekcija koja nosi naziv Une femme est une femme inspiraciju pronalazi u glamuru, sofisticiranosti i ženstvenosti pariske mode, sa daškom odvažnosti. Modeli su ukrašeni letnjim motivima poput trešnji, pruga, tufnica, a kao kontrastne boje koriste se crni i kraljevsko plavi tonovi. Bikini i jednodelni kostimi ukrašeni su karnerima, mašnama i drugim popularnim detaljima.

„Scent of desire“

Duh 90-ih ovekovečen je modelima iz Scent of desirekolekcije, obogaćenim zlatnim motivima, odvažnom, radijantnom roze bojom i sexy metalik nijansama koje ističu ženstvenost i sofisticiranost.

„Hibiscus bloom“

Egzotični cvetni dezen budi želju za morem i letnjim destinacijama i služi kao inspiracija za liniju koja nosi nazivHibiscus bloom. Kupaći kostimi obogaćeni su šarmantnim karnerima koji ističu magnetnu privlačnost kojom zrače žene. Topovi su otvorenih ramena i ističu duh Kalifornije, šik stil i lako se transformišu od plažnog do koktel stila i osvežavajućeg boravka u nekom od letnjih barova.

Odabrani modeli dostupni su u GUESS radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, kao i Novom Sadu – Promenada SC, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group