Kako da ispratite grandpa core - trenutno glavni trend u muškoj modi

Sve je teže pratiti modne trendove koji se brzo menjaju.

Zahvaljujući društvenim mrežama uporedo sa uobičajenim trendovima razvijaju se i „barbicore“, „officecore“ i drugi trendovi koji se povezuju sa određenim fenomenom. Najnoviji trend u muškoj modi je grandpa core ili stajling „ekscentričnog dede“.

Kakve ovo veze ima sa vašom garderobom? Hajde da pokušamo da to shvatimo.

Eklektični deda stil, ili grandpa core postao je nezavisan trend krajem 2023. godine, kada se pojavio u predviđanjima Pinteresta za narednu godinu. Kao i većina trendova došao je sa TikToka, ali elementi odeće u retro stilu su se davno pojavili u modi: glumac Pedro Paskal postao je nezvanični ambasador ovog stila – mnogo pre nego što je trend dobio ime. Pa ipak, grandpa core je postao masovna pojava zahvaljujući generaciji Z, čiji su predstavnici odlučili da se najmodernije stvari nalaze u ormarima njihovih dedova - ili u vintage radnjama.

Karakteristike ovog stila su staromodne stvari, meke teksture, otisci, kombinacije neskladnih stvari, blago eklektične, ali svakako udobne. Grandpa core je, pre svega, prilika da se pokaže originalnost u moru beskrajnih trendova i identičnih izgleda: kombinujte stvari iz najnovijih kolekcija sa vintage komadima, mešajte različite printove i dezene, eksperimentišite sa oblikom naočara, bojama čarapa itd.

Gde da počnete? Na primer, od komada koje vam otkrivamo u galeriji.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group