Trend - Moda

Koliko se muška moda promenila za 100 godina

Nekada smo se oblačili ko šmekeri, a sad ko klovnovi...

Moda se drastično pormenila u poslednjih deset godina, a kamoli za jedan vek. Youtube kanal „Glam, Inc.“ napravio je sjajan klip koji će vam pokazati koliko se muška moda preomenla za 100 godina. Kao što ćete i sami videti, pre 100 godina muškarci su se oblačili kao pravi džentlmeni, biznismeni i zavodnici i odela su bila neizbežan deo svakog muškog stila, ali kako je vreme odmicalo, muška moda postala je sve opuštenija.

Dolaskom rok en rol muzike, muškarci počinu da se oblače buntovnije i opuštenije, a takođe se i frizure drastično menjaju. Ova opuštena moda vlada i danas, ali izlgeda da se sada ponovo vraća elegantno oblačenje, jer muškarci izbegavaju da nose iscepane košulje i pantalone i trude se da izgledaju otmeno i privlačno u svim prilikama, pa su danas košulje, blejzeri i patike-cipele, neizbežan deo svakog mupškog garderobera. Nadamo se da će svi muškarci početi ovako da se oblače i da će klovnovi koj misle da su atraktivni shvatiti da izlgedaju kao budale.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako se zapravo menjala moda tokom decenija:

Foto: Hollywood Reporter

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group