Lionel Mesi kao zaštitno lice nove Louis Vuitton kampanje

Ikona modernog svetskog fudbala, Lionel Mesi, postao je zaštitno lice nove Louis Vuitton kampanje pod nazivom Horizon Never Ends...

U već proverenoj korelaciji, Lionel Mesi ponovo stupa u luksuzni svet kompanije Louis Vuitton, nakon svog prošlogodišnjeg senzacionalnog trenutka koji je podelio sa svojim kolegom i po mnogima najvećim rivalom, drugom legendom fudbala Kristijanom Ronaldom. Ovoga puta, kao samostalni protagonista, Mesi je stao pred objektiv modnog fotografa Glena Ličforda kako bi pomogao da se otelotvori duh nove Louis Vuitton Horizon Never Ends kampanje, namenjene putnicima i ljudima u pokretu.

Sa Horizon kolekcijom koja se nalazi u centru pažnje, urođena elegancija Lionela Mesija jednostavno isijava tokom fudbalerovih priprema za kretanje na put ka nepoznatoj lokaciji. Otelotvorujući prefinjenu estetiku, tridesetpetogodišnji sportista predstavio je na savršen način novi blejzer ukrašen LV logoom, elegantne pantalone, klasičnu, elegantnu majicu crne boje i gležnjače od lakovane kože. Na fotografijama takođe je moguće videti argentinskog sportistu u interakciji sa raznim luksuznim predmetima nove kolekcije, uključujući putne kofere i kovčege.

Legendarni Mesi je pojasnio svoje razmišljanje o konceptu horizonta, izjavljujući: „Za mene, horizont predstavlja pogled u budućnost, omogućuje mojoj mašti da me ponese i da razmišljam o tome šta bi moglo da se dogodi, o onome što budućnost nosi i svim mogućnostima koje me u njoj očekuju“.  

Pod ekspertskom dirigentskom palicom Glena Ličforda, fudbalska zvezda pojavljuje se u promotivnom, reklamnom videu kompanije Louis Vuitton, predstavljajući nam uglađene i sofisticirane Horizon putne kofere, koji su plod saradnje između slavnog brenda i svetski poznatog dizajnera Marka Njusona.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group