LIVE IN LEVI’S: Nova kolekcija legendarnog brenda inspirisana plesom i hip-hop kulturom

Više slika

Više slika

Kultni američki brend Levi’s lansirao je novu kampanju Live in Levi’s koja oslikava suštinsku povezanost između ulične mode i hip-hop kulture.

Fokus kampanje nije samo na plavom denimu čije postojanje traje duže od jednog i po veka, već i na snazi pokreta i plesa. U skladu sa tim, brend je organizovao dance masterclass u Beogradu na kom su učesnici imali priliku da usavrše osnovne hip-hop korake, uz ritam američkih muzičkih hitova iz devedesetih. Čas je vodila poznata koreografkinja i influenserka Anja Stefanović, poznatija pod pseudonimom Unja Green.

U radionici je učestvovalo preko 40 ljubitelja Levisa, kao i poznati influenseri Andrija Jović, Maša Memedović i Nađa Erić koji su pokazali svoje hip-hop umeće, obučeni u Levi’s komade iz kolekcije za prolećne/leto 2024.

Zavirite u svet pokreta i ritma koji je dominirao plesnom salom tokom radionice.

Novu kolekciju možete da pronađete u Levi’s prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće, Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Delta Planet u Nišu, kao i u Fashion&Friends prodavnicama i onlajn šopu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group