Trend - Moda

Louis Vuitton predstavio novi parfem za muškarce

Netačno je misliti da Louis Vuitton brend svoju pažnju usredsređuje samo na to da žene sveta divno mirišu. Nakon vrlo očaravajućeg Coeur Battanta, novog cvetnog parfema za žene, LV se vraća sa još jednim luksuznim mirisom Meteore, koji je stvoren samo za muškarce.

Parfem uliva osećanja istraživača u svakog čoveka koji voli putovanja. Meteore je lagan, ali moćan, svež, ali sposoban da pruži trajni efekat. U mirisnim notama su bergamot, mandarina, narandža, neroli, kardamom, muškatni oraščić i vetiver. To je lagani parfem, ali ga ne treba uzimati olako. Ovaj miks je prilično složen i dolazi sa cenom koja opravdava sav posao koji je uložen u to što ga čini mirisom koji neprimetno okuplja svežinu, snagu i trajnu aromu.

Luksuzni novi parfem “Meteore” Louis Vuitton za muškarce košta 266 dolara za 100ml, 414 dolara za 200ml i 266 dolara za četiri 7.5ml putna spreja. Ovaj parfem uskoro će se naći u prodaji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group