Modni brend H&M i Zlatan Ibrahimović žele da pokrenu svet

Brend H&M Move predstavio je sa velikim uzbuđenjem i radošću Zlatana Ibrahimovića kao novog člana svog tima...

Legenda svetskog fudbala pridružiće se modnoj kući u njenoj misiji za pokretanjem čitavog sveta i svih putem demokratizacije sporta. Zlatan će početi svoj dugotrajni angažman u ulozi globalnog brend ambasadora za H&M Move sa novom kampanjom koja će startovati u proleće 2023. godine. Zlatan je jedan od najboljih napadača svih vremena i on je igrao u najvećim svetskim ligama. Sa više od dvadeset godina vrhunske fudbalske karijere, Zlatan i dalje igra za ekipu Milana i predstavlja najboljeg golgetera Švedske svih vremena.

Ibrahimović je takođe otac, hajker, govori pet jezika i tekvondo je njegova velika ljubav, što ga čini čovekom širokih interesovanja i veština.

„Često sam osećao kao da me svi osuđuju ili isključuju iz brojnih aktivnosti zbog čestih selidbi tokom odrastanja. Devojčice i dečaci koji su odrastali kao ja trebalo bi da budu u mogućnosti da nose ono što nose profesionalni sportisti. Upravo se za to H&M Move zalaže. Čvrsto verujem da je misija ovog brenda da pruži svima šansu da se kreću, zbog toga što je meni kretanje u potpunosti promenilo život.“

Kako bi pružila dobrodošlicu Zlatanu u H&M Move, Džejn Fonda mu je pružila neprocenjive lične treninge za održavanje forme. Snimak koji je nastao predstavlja nam Oskarom nagrađivanu glumicu, holivudsku legendu, aktivistu i fitnes ikonu u njenoj ulozi instruktora kako ohrabruje Ibrahimovića da izvede neke od njenih najpopularnijih fitnes pokreta.

Kako bi održala korak sa H&M Move i Zlatanovom misijom koja nastoji da pokrene čitav svet, početkom ovog meseca kompanija je pružila dobrodošlicu Diani Amini na mestu direktora Move Community programa. Ona je sa sobom donela ekstenzivnu ekspertizu iz neprofitnog sektora, uključujući sedam godina u ulozi globalnog menadžera H&M Fondacije.

Diana će izgraditi globalnu inicijativu koja će sarađivati blisko sa zajednicama i suočiti se sa nekim od najvećih prepreka sa kojima se ljudi suočavaju i koji im onemogućuju da se pokrenu i bave sportom. Ona će takođe raditi sa timom eksperata i lidera uključujućujući i globalne brend ambasadore, od kojih će svaki doneti neprocenjive ekspertize iz svojih polja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group