Najkomforniji i najbolji šortsevi za tople dane i ovu godinu

Trenerke i duksevi sa kapuljačama predstavljaju najpopularnije komade neformalne odeće, ali naravno, tu ostaje još mnogo mesta u našem plakaru za sve ostale predmete namenjene komforu...

Dodatno, kada nam postane previše vruće u duksevima i pantalonama, ili jednostavni želimo da proširimo repertoar naših paleta komfornih kućnih ogrtača ili kolekcija letnje garderobe, kao nešto kraće i po prirodi komfornije rešenje nameću se šortsevi.

Komforni šortsevi definišu devedesete godine i naravno, upravo je to nešto što ih čini stilski neprolaznim sve ovo vreme. Muška moda se vremenom vraća starim, glomaznim i ponekada previše retro komadima, nalik košuljama tropskih detalja ili patikama koje su nosili naši očevi. Šortsevi bez ikakve sumnje, spadaju u ovu grupu, oni su najkomforniji komadi odeće koje možemo posedovati i veoma često vuku neprevaziđene dizajnerske elemente koji nikada neće izaći iz mode.

Po pitanju šortseva posedujemo obilje opcija kada se radi o njihovom izgledu, o tome kako nam stoje i uz šta ih možemo kombinovati. Postoji šorts za svaki opseg stilskog i modnog dezena, od veoma običnih do potuno zadivljujućih modela.

Za uklapanje, bitno je da ne razmišljate previše, jer su šortsevi jedni od onih odevnih predmeta koji ne zahtevaju preterani trud. Oni su šortsevi pre svega i najbolje rešenje u slučaju da niste sigurni koji bi vama najbolje stajao, jeste izbor modela koji je nešto malo iznad kolena, iako nešto naprednije varijante mogu ići ispod i iznad u zavisnosti od kalupa.

Predstavljamo vam listu najboljih pari šortseva koje trenutno možete naći na tržištu i upotrebiti ih u bilo kojoj situaciji u kojoj vam mogu zatrebati.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group