Nova H&M kolekcija koja će vas učiniti spremnim za leto

Ovoga leta modni brend H&M nastoji da podigne stil muškaraca na viši nivo, sa odmorom i uživanjem u suncu kao centralnim tačkama nove kolekcije...

Popularna modna kuća predstavlja svoju novu kolekciju Magic Isle, koja se fokusira na svetle tonove i lagane materijale koji će nam pomoći da uživamo u letu bez opterećenja. Modeli Dijego Gomez i Said predstavljaju nam bermude, šortseve, šešire, bademantile i papuče radi usavršavanja letnje vibracije.

Magic Isle kolekcija za muškarce kompanije H&M predstavlja vizuelnu mešavinu komada za plažu i modela uličnog stila namenjenih sunčanim danima pokraj bazena ili savršenom uklapanju tokom zabave na plaži.

Značajan deo ove nove muške kolekcije predstavlja frotir, koji dolazi kao glavna tkanina korišćena za kreiranje njenih komada. H&M koristi ovaj materijal za kreiranje svega, od gornjih delova papuča do ležernih šešira.

Frotir je bukvalno u svakom delu nove kolekcije, tako da možemo videti Dijega Gomeza sa šeširom koji se bez problema uklapa sa majicom i šortsom, kreirajući savršen komplet iz nove Magic Isle kolekcije za muškarce modnog brenda H&M.

H&M vas ni ovoga leta neće razočarati kada se radi o grafičkim detaljima, jer je popularni brend koristio intenzivne broje u celokupnom dizajnu, koristeći varijacije koje se kreću od žutog tona zalaska sunca, preko nana zelene, sve do vibrantne narandžaste. Naočare za sunce, nazuvice za bazen, šeširi i kačketi dolaze kao neizostavni aksesoari bez kojih uživanje u ovom letu nikako ne možemo ni zamisliti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group