Nova Zig Kinetica: Patika koju će ove jeseni svi nositi

Više slika

Više slika

Nakon što je početkom godine Reebok predstavio Zig Kinetica model, jedinstvenu siluetu inovativnog dizajna, sada stiže i kolekcija za jesen/zimu koja još jednom pokazuje da brend sjajno spaja naprednu sportsku tehnologiju sa popularnom uličnom modom.

Zig Kinetica je ove sezone inspirisana vizualizacijom energije kroz "eksploziju" upadljivih boja na đonu. Najnoviji Zig Kinetica Edge model deo je kolekcije Battle the Elements - linije posebno kreirane da zadovolji svakodnevne potrebe modernog čoveka, a iza koje stoji ilustratorka Cassandra Jean Piedra. Njene dela inspirisana su životom između grada i staze za trčanje i pokazuju neočekivanu energiju koju ilustracije mogu stvoriti kao posebnu umetničku formu. Upravo takva je i sama silueta koja uz nove dodatke sprovodi i vraća kinetičku energiju na svakom koraku, istovremeno pružajući odvažnu estetiku.   

Reebok nastavlja da gradi svoje proizvode na ZigTech tehnologiji koju je razvio pre deset godina, a koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprekorni dizajn. Karakteristike modela koje se posebno ističu su vodootporno gornjište, tehnologije Floatride Fuel za dodatni povrat energije i ZIG Energy Bands, jedinstveni đon koji se širi i skuplja pa tako daje veći nivo fleksibilnosti stopalu, olakšavajući svaki pokret.

Najnovija kolekcija dostupna je u Buzz Sneaker Station, a za više informacija posetite  Reebok.rs

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group