Otvorena prva Steve Madden radnja u Hrvatskoj

Jedan od najpopularnijih američkih brendova, zahvaljujući FASHION COMPANY, sada je prisutan i na tržištu Hrvatske.

Prva prodavnica obuće i modnih dodataka STEVE MADDEN otvorena je u Mall of Split shopping centru, a ljubitelji ovog brenda imaće priliku da uživaju u najatraktivnijim modelima obuće i aksesoara izloženim na 117m². Pored ženske kolekcije dostupna je i muška kolekcija veoma kvalitetne obuće.

Ovaj brend veoma je popularan izvan granica Amerike, a u prilog tome govori činjenica da je drugi po prodaji obuće, odmah posle NIKE-a. Počeci STEVE MADDEN-a bili su veoma skromni. Od fabrike u Queensu, New York, koja je omogućila Steve Maddenu i njegovom dizajnerskom timu jedinstvenu sposobnost testiranja proizvoda i brzog reagovanja na trendove, donela je revoluciju u industriju obuće. Spajanjem dugogodišnjeg iskustva sa jedinstvenim i kreativnim dizajnom, inspirisanim rock and rollom i korenima iz Njujorka, njegova vizija je bila da pruži obuću u trendu za žene i muškarace koji žude da izraze svoju individualnost. Kreacije su inovativne, odvažne i nadahnute. Steve-ovo urođeno razumevanje trendova i neuporediva snaga volje, rezultirali su milionima kupaca širom sveta, a njega je dovelo do uspona u svetu mode.

Popularan brend obuće prigrlile su najveće zvezde show biznisa što je bilo dovoljno za meteorski uspeh. Među njima su Lady Gaga, Rihanna, Selena Gomez, najpoznatije sestre na svetu – Kardashian Jenner, Taylor Swift, Cameron Diaz, Beyonce i mnogi drugi.

Zahvaljujući generalnom distributeru brenda Fashion Company, posle Beograda i Novog Sada ovo je treća mono brand radnja u regionu. Obuća i modni aksesoar brenda STEVE MADDEN dostupna je i u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group