Slavni italijanski brend vraća eleganciju i stil u novoj jesenjoj kolekciji za muškarce

"Raskršće" predstavlja naziv jesenjeg narativa koji kompanija Brunello Cucinelli predstavlja ove sezone...

Za ovogodišnju jesenju kolekciju, italijanski modni brend prisvaja savremene i klasične perspektive ponovo rasplamsavajući čežnju za elegancijom i pravom muškom modom. Brunello Cucinelli svoju kreativnost zasniva na kosmopolitskom muškarcu i vidi urbanu sredinu kao savršenu bazu u kojoj istovremeno možemo posmatrati po nekoliko reinterpretacija savremenog stila.

Brunello Cucinelli i Džon Hals stupili su u saradnju kako bi na najbolji način predstavili novu modnu kolekciju za ovu jesenju sezonu, sa modelom koji služi kao krojački protagonista italijanskog brenda. Džon je u novoj kampanji na elegantan način predstavio novu stilsku liniju muške garderobe neutralnih tonova, sastavljenu i kreiranu kako bi reflektovala idealni početak sofisticirane jeseni.

Iako su suknje i potpuna feminizacija muškog pola postali normalna stvar u ovom paralelnom univerzumu i drugoj dimenziji u koju svet prelazi, prava muška moda će se ove sezone ipak fokusirati na vraćanje pravih vrednosti i klasičnog stila koji će svoju modernizaciju doneti putem specijalnih detalja.

Kompanija Brunello Cucinelli uglađeno kombinuje savremene i formalne komade sa luksuznim materijalima, omogućujući stvaranje kreativne dinamke i savremenog stila u klasičnim formatima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group