Steve Madden kampanja za proleće 2019

Inspiracija za novu kampanju je prolećni duh i napredak koji ova sezona donosi sa sobom.

U kolekciji korišćeni su mrežasti detalji i šljokice koje podsećaju na stil 90-ih. Vibrantne boje ističu nove Steve Madden modele i privlače pažnju fanova.Budite vođe. Budite hrabri. Budite samouvereni. Budite neustrašivi. Budite Gen Steve. Šta vas pokreće ovog proleća?

Odvažne boje i šare

Izrazite sebe raznovrsnim stilovima i bojama koje krase popularne patike sa uzvišenim đonom. Iskoristite odvažne printove da kreirate fenomenalan look koji ističe vašu neustrašivost.

„Staklena“ cipela

Popularne transparentne cipele su i ove sezone u modi. Inspiracija za ovu liniju je Pepeljugina staklena cipelica, a tema je moderna bajka koja predstavlja savremenu ženu i njen glamurozni Steve Madden stil. Cipele iz nove kolekcije ukrašene su metalik detaljima, a obogaćene srebrnim i roze tonovima. Znamo kako se završava priča o Pepeljuzi...da li i vi želite da izgubite vašu „staklenu“ cipelu ovog proleća?

Njujork ’90-ih

Steve Madden ostaje veran svojim korenima i oživljava stil 90-ih i njujorški duh. Modeli poput sandala sa kaiševima i patika sa debelim đonom odraz su urbane mode i aktuelnih trendova koji se ističu na gradskim ulicama ove metropole.

Boje duge

Sandale sa visokom potpeticom ukrašenom šljokicama i duginim bojama definitivno su odraz odvažnog i smelog stava, dok  patike šarmantnih šara prenose poruku o ljubavi.

Vibrantni tonovi

Nakon hladne zime radujemo se proleću i njegovim jarkim, vibrantnim bojama koje nas pokreću. Dominantne nijanse linije su rojalska plava, otmena narandžasta, neonska žuta i uzbudljiva pink koja unosi vedrinu u naše dane.

Šta vas pokreće ovog proleća? Da li su to vibrantne boje, neonski tonovi ili šljokice? Da li vas duh 90-ih smiruje ili ćete njegovom neustrašivom stilu dozvoliti da vas odvede u pravom smeru, u svet zabave? Jedno je sigurno, prolećna Steve Madden kolekcija za 2019. godinu intrigira nas svojim smelim šarama i odvažnim bojama.

Odabrane modele iz prolećne kolekcije možete kupiti u STEVE MADDEN prodavnicama u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Promenada centru, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group