Nike spušta cene naše omiljene opreme za vežbanje

Možda ste vi uzbuđeni što leto konačno dolazi, ali vaša odeća za vežbanje verovatno ne deli to osećanje sa vama..

Vaša omiljena košulja se nalazi u poslednjoj fazi, patike možda imaju ili nemaju rupe u sebi, ali najgore od svega, donje rublje gotovo po pravilu, uvek dobija takva ili slična oštećenja. Pravo je vreme da obnovite svoje stanje u plakaru, jer leto znači i duge, naporne, znojave vežbe, a ukoliko je izdržljivost jedna od vaših najvećih vrlina, vaše stare, iznošene stvari za vežbanje jednostavno neće moći da isprate taj tempo.

Kompanija Nike je dobro poznata po svojim visokokvalitetnim komadima odeće i obuće za atlete, koji postaju svakodnevni deo odevne kulture i sastavljeni su od čarapa, donjeg veša, šortseva i majica koje savršeno prijanjaju i održavaju vas suvim. Sve prethodno pomenuto takođe dolazi sa savršenim popustom od 20% na kupovinu preko interneta, a akcija traje do 16. juna. Isporuka kupljenih stvari ne dolazi na račun kompanije za sve njene Nike + članove.

S stoga, sada je praktično idealno vreme za zamenu vaših omiljenih starih favorita novim, bez i jedne rupe na vidiku.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group