Trend - Stil

Prvi pogled na Air Jordan 4 "Fire Red"

Jordan Brand ima velike planove za prazničnu sezonu, a jedna od najvažnijih komponenti ovih planova jesu Air Jordan 4 „Fire Red“ patike.

Detaljni povratak legendarnog Air Jordana koji je debitovao davne 1989. godine, donosi originalne detalje, ali i novine koje čine da Fire Red patike izgledaju moderno i veoma privlačno. Jedan od tih novih detalja jeste ogroman Nike logo koji se nalazi na peti.

Pored ovog ukrasa, „Fire Red“ poseduje šemu boja koja meša belu kožnu osnovu sa snažnim crnim i crvenim akcentima. Na gornjoj polovini, crna se pojavljuje ispod bele mrežaste tkanine, dok su bela i crna većinom fokusirani na deo iznad đona.

Kao i uvek, nove Jordanke su napravljene za dugotrajno i udobno nošenje, a njihov sportski dizajn omogućava da budu savršene patike za basket. Naravno, zbog svog privlačnog izgleda, one mogu biti i prelepe patike za večernji izlazak koje lako možete uklopiti uz sve odevne kombinacije.

Air Jordan 4 "Fire Red" treba da izađe u prodaju, 28. novembra, a jedan par patika koštaće 200 dolara.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group