Bugatti sat od milion dolara!!!

Prošle godine, kompanije Bugatti i Jacob & Co. najavili su svoje partnerstvo, a dva brenda su već predstavila  nekoliko specijalnih izdanja, uključujući i sat od 580 000 dolara sa imenom Twin Turbo Furious Bugatti 300+, koji je objavljen u junu ove godine.

Međutim, sada je saradnja Bugattija i Jacob & Co. iznedrila najekskluzivniji časovnik do danas koji odaje počast najekskluzivnijem i najskupljem Bugattiju koji je nedavno proizveden. Upoznajte Jacob & Co. Twin Turbo Furious Bugatti "La Montre Noire", jedinstvenu kreaciju sa cenom od milion dolara, koja slavi stvaranje Bugatti La Voiture Noire automobnila koji košta 12.5 miliona dolara.

Jedinstveni sat zasnovan je na visoko komplikovanom konceptu Twin Turbo Furious izvođača satova i odlikuje se potpuno crnim izgledom poput hiper automobila na kome je zasnovan. Kućište je samo umetničko delo izrađeno od 18k crnog zlata i sastavljeno od neverovatnih 88 delova.

Časovnik je velik, dimenzija 57 mm x 52 mm x 17 mm, a ukrašen je sa 344 crna safira. Čak i crna Cordura traka sa PVD titan kopčom poseduje detalj od crnog zlata sa 18 crnih safira. Izgled brojčanika je prilično nepromenjen u odnosu na sat na kome se zasniva, međutim čitav brojčanik je u crnoj boji, osim jarko crvenog Bugatti logotipa.

Neverovatno komplikovan mehanizam može se pohvaliti sa 832 pojedinačne komponente i takođe je tretiran crnom bojom. Kalibar JCFM05 Jacob & Co. za ručno navijanje je mehanizam koji se reguliše pomoću para trostrukih regulatora turbillona, rotirajući se na tri različite ose, pri tri različite brzine. Uz to, sat takođe dobija hronograf sa jednim potiskivanjem i impresivnu komplikaciju decimalnog repetitora.

Kao što je već pomenuto, sve što znamo je da je ovaj sat košta milion dolara, a ko je njegov vlasnik, ostaje tajna, baš kao i vlasnik La Voiture vozila.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group