Bulgari i Stiv Aoki predstavljaju novu liniju aluminijumskih satova

Di-džej i producent Stiv Aoki predtavio je svoje viđenje novog aluminijumskog vikend modela kompanije Bulgari, lansiranog uživo u saradnji sa rimskim brendom satova i nakita na njegovim kanalima društvenih mreža...

Najistaknutija karakteristika ovog sata jeste njegov puni Super-LumiNova brojčanik sa logom umetnika, dok njegovo 40mm veliko aluminijumsko kućište poseduje gumenu bazu i dizajnirano je isključivo sa komforom u prvom planu. Uprkos tome što svetli zeleno u uslovima slabe osvetljenosti, brojčanik Super-LumiNova poseduje svoje elemente daleko više uklopljene sa metalik sivom bojom kućišta tokom dana. Titanijumska zadnja strana sata postavljena je crnim DLC slojem i opremljena Aokijevim imenom i logom.

"Vreme je jedana od najvažnijih valuta", izjavio je Aoki. "Upravo zbog toga smo zajedno kreirali smislen, pametno dizajniran i predivan model sata, koji poseduje jake standarde po pitanju kvaliteta i izrade, što su ujedno i glavne stavke iza kojih kompanija Bulgari i ja stojimo. Veoma sam ponosan i uzbuđen što imam priliku da predstavim svetu novi model časovnika i jedva čekam da podelim i sve ostalo što će naša buduća saradnja doneti."

Nova linija je opremljena novim Bugari B77 automatskim mehanizmom inspirisanim ETA modelima, sa 42 sata snage u rezervi i vodootpornošću do dubine od sto metara, dok svi zainteresovani dobijaju svoj model u pratećoj aluminijumskoj ambalaži koja komplementira njegovom dizajnu.

Bulgari Aluminum Steve Aoki Special Edition linija satova, dostupna je putem prodajnih mesta i zvaničnog stajta italijanske kompanije po ceni od 2.525 evra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group