Trend - Satovi

Casio predstavio ograničeno izdanje G–SHOCK časovnika


Ograničeno Casio izdanje G-SHOCK MR-G uskoro će biti dostupno svim ljubiteljima ovog brenda...

Casio je poznat po svojim neverovatno izdržljivim G-Shock satovima, a novi MR-G model to i dokazuje, Ovaj časovnik napravljen je od posebne titanijumske legure koja se sastoji od 90% titanijuma, 6% aluminijuma i 4% vanadijuma. Ova legura je 7 puta čvršća od običnog titanijuma, pa možete zamisliti koliko je samo otporan ovaj časovnik.

Gumeni detalji i luksuzna zlatna kruna i šrafovi samo povećavaju izdržljivost ovog sata, ali i njegovu vrednost, pretvarajući ga u pravi luksuzni aksesoar.

Pored svoje neverovatne izdržljivosti i osnovnog pokazivanja vremena, ovaj časovnik sadrži i druge funkcije koje će se svideti svim ljubiteljima satova. MR-G sadrži posebne GPS uređaje koji svom korisniku pokazuju tačno vreme , gde god se on nalazio. Dakle, sada ne morate brinuti o vremenskim zonama, jer ovaj sat to radi umesto vas.

Pored ove funkcije, ovaj časovnik je vodootporan do dubine od 200 metara, sadrži visinometar, LED osvetljenje, alarm, kalendar i štopericu. Sve ovo smešteno je u kućište veličine 56 milimetara.

MR-G biće dostupan u septembru, ali njegova cena neće biti tako dostupna jer će ovaj sat koštati 6.000 dolara.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group