Trend - Satovi

Girard-Perregaux predstavlja sat od 274.000 dolara

Prošle godine, Girard-Perregaux predstavio je svoj Quasar časovnik, koji je bio nova iteracija Neo-Tourbillon with  Three Bridges Skeleton modela, koji je lansiran godinu dana pre toga…

Ovaj model poseduje odvažni, novi pristup sto godina starom Tourbillon with Three Bridges, koji se fokusira na prve časovnike ove vrste koje je brend kreirao 1867.godine, dodajući im transparentnost uz pomoć kućišta koje je kreirano od safirnog kristala. Mehanizam kreiran od titanijuma deluje kao da lebdi na ručnom zglobu. Za ovogodišnje izdanje, Girard-Perregaux je predstavio novu verziju Quasar modela, koji koristi istu magičnu formulu, zajedno sa dodatkom plave boje svom predivnom prozirnom kućištu. Nazvan Quasar Azure, ovaj časovnik je ograničen na samo osam primeraka.

Quasar Azure odao je počast istoriji ovog brenda koristeći Tourbillon with Three Bridges, uz transparentni inžinjering doveden do ekstremnog nivoa. Plavo safirno kućište meri 46 mm, a kreirano je od jednog bloka safira, koji je besprekorno poliran do savršenstva. On nam daje neometani, trodimenzioni pogled na mehaniku časovnika.

Unutar kućišta, nalazi se caliber GP09400-1035, koji ima rezervu energije u trajanju od 60 sati. Automatski mehanizam je kreiran od titanijuma, dok je postavljen na poleđinu sa NAC tretmanom. Turbijon smešten na poziciji šest sati se izdvaja zbog svog GP kaveza u formi lire. Mikro rotor krieran od belog zlata nalazi se ispod opruge, što ovom modelu daje uredni izgled.

Girard-Perregaux Quasar Azure model dobio je antracitni kaiš sa metalik efektom, koji je dobio ručno rađene šavove. Model ograničenog izdanja dostupan je samo uz prethodnu narudžbu, a koštaće vas 274.000 dolara. Uz njega, dobićete i sferičnu policu, kreiranu od ručno duvanog stakla.

Lux Life

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group