Trend - Satovi

Hublot Big Bang Blue – savršeni letnji časovnik

Imajte stila, čak i na plaži...

Hublot je odlučio da iznenadi pripadnike muškog pola i da im predstavi novi časovnik koji je prosto savršen za leto. U pitanju je Big Bang Blue i on zaista privlači pažnju svojim impozantnim izgledom. Pošto je jarko plave boje on će sjajno izgledati na blještavom suncu, a uklopiće se i uz morsku idilu i plažu. Ovaj sat je vodootporan i otporan je na prašinu i udarce, što znači da je savršen za plažu i morske avanture.

Plavo kreamičko kućište, plava kožna narukvica i detaljan i unikatan plavo-sivi brojčanik čine da ovo bude jedan od lepših časovničarskih noviteta i sigurni smo da će svi biti oduševljeni kada budu videli da nosite ovaj sat. Pošto je specijalno kreiran da se uklopi u nautičku atmosferu, ovaj sat će biti sjajan za muškaraca koji dosta vremena provodi u vodi, na plaži ili brodu.

U prelepom kućišu nalazi se samonavijajući UNICO mehanizam koji vam pruža neverovatnu preciznost. Međutim, ako ste mislili da se častite ovim satom, znajte da to neće biti lako, jer je Hublot napravio samo 100 primeraka, tako da je ovo ograničeno izdanje koje će samo najveći srećnici moći da kupe.

Ovaj sat možete kupiti samo u četiri radnje na svetu i to u San Tropeu, Kanu, Mikonosu i Kapriju.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group