Hublot predstavio časovnik podsvećen Ligi Šampiona

Ako niste znali, Hublot je zvanični sponzor UEFA Lige šampiona, a da bi proslavio ovo jedinstveno partnerstvo, švajcarski brend nedavno je predstavio novi sat koji nosi naziv "Classic Fusion AeroFusion Chronograph UEFA Champions League".

Proizveden u ograničenom broju od 100 komada, AeroFusion Chronograph stiže u  plavim tonovima koji simbolišu prestižno fudbalskog takmičenje. Sat dolazi sa plavom gumenom narukvicom, dok su njegova kruna, hronografski gurači i vijci za podlogu napravljeni od kontrasnog poliranog titanijuma. Brojčanik sadrži logotip UEFA Lige šampiona u  smeru indeksa 3 sata i mali hronograf  sa datumom u smeru indeksa 6 sati.

Kada je reč o mehanizmu, Hublot-ov interni HUB1155 automatski hronografski kalibar dolazi sa rezervom snage od 42 sata i zadužen je da ovaj sat uvek bude tačan i precizan. AeroFusion sat stavlja najnoviji pečat u Hublotovoj kolekciji fudbalskih satova i vremenskoj liniji koja seže do 2006. godine, kada je švajcarski horolog postao prvi luksuzni brend satova koji je ušao u fudbalski svet kao sponzor švajcarskog nacionalnog fudbalskog tima. Dve godine kasnije, 2008. godine, Hublot je započeo dugogodišnje partnerstvo sa UEFA postajući "Službeni tajmer" šampionata Euro 2008. Od tada, švajcarski časovnik odbrojava svako UEFA evropsko prvenstvo, a od 2010. je i službeni časovnik FIFA-inog svetskog kupa.

Classic Fusion AeroFusion Chronograph UEFA Champions League je kreacija koja je podvečena fudbalu i najpoularnijem takmičenju ovoga sporta, a kao i uvek Hublot se potrudio da pripremi remek delo koje će oduševiti sve one koji uspeju da ga se dokopaju. CEna ovog sata, kao i borj nejgovih kopšija još uvek sniu poznati, ali se nadamo da ćemo i te detalje uskoro otkriti.

 Foto:luxatic.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group