Omega predstavila novi Džejms Bond časovnik

U pitanju je ograničeno izdanje koje će učiniti da se osećate kao tajni agent...

Džejms Bond je filmska ikona koja decenijama osvaja fubliku širom sveta. Od prvog Bondovog filma prošlo je više od pola veka, a do danas je legendarnog 007 agenta tumačilo sedam različitih glumaca. Prvi je bio Šon Koneri, a Denijel Kreg je trenutni Bond, iako postoje tračevi da ćemo u sledećem filmu dobiti i novog Bonda.

Ovog lika volimo iz mnogo razloga, ali jedan od glavnih je i njegov šarm, ophođenje prema ženama i oblačenje. Da, Bond se može tretirati kao prava modna ikona Holivuda jer je on uvek savršeno obučen. Pored savršeno skrojenih smokinga i leptir mašni, Bond je uvek imao nešto što ga je izdvajalo iz gomile. Ako ste rekli sat ond ste u pravu.

Njegovi satovi imaju mnogobrojne opcije i uglavnom služe kao oružije, ali Bond ih ipak koristi kao sredstvo kojim naglašava svoj šarm. Zbog toga je kompanija Omega jedan od glavnih proizvođača koja je mnogo puta kreirala posebne satove koje je Bond nosio.

Ovoga puta, Omega je kreirala specijalno ograničeno izdanje.  U pitanju je Commander’s Watch model koji je kreiran po uzoru na klasični Seamaster model. Sat je veoma lep i sadrži jarke i upadljive boje pa momentalno upada u oči. Neki ga nazivaju i savršenim letnjim časovnikom, jer njegov karakter zrači pozitivnom i veselom energijom. Pored veselog duha, ovaj sat će vam omogućiti da izgledate elegantno i da ga uklopite sa svakom odevnom kombinacijom.

U čast legendarnog tajnog agenta, ovaj sat će biti proizvden u samo 7007 primeraka, pa će samo oni najveći fanovi uspeti da ga se dočepaju. Infomracije o ceni nažalost nemamo, jer su dostupne samo ozbiljnim kupcima, ali pretpostavljamo  da je reč o luksuznom satu koji će malo ko moći da piušti.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group