Trend - Satovi

Tag Heuer Monaco 1969 – legenda se vraća

Tag Heuer je odlučio da se vrati svojim korenima...

Poznati švajcarski časovničarski brend odlučio je da svoj legendarni Monaco časovnik ponovo prikaže novoj publici. Tag Heuer Monaco je bio prvi kockasti vodootporni časovnik sa automatskim hronografom u istoriji i 3. maja 1969. godine istovremeno je premijerno prikazan u Njujorku i Ženevi.

Ovaj sat nudi savršen spoj tehnologije i besprekornog dizajna koji nose dugu istoriju i tradiciju. Baš kao i pre nekoliko decenija, Tag Heuer Monaco još uvek impresionira svojim dizajnom. U njemu se nalazi Chronomatic  Calibre 11 mehanizam, prvi automatski hronograf mehanizam ponuđen u istoriji ručnih satova.

Ovaj sat krasio je zglobve velikih imena kao što je Džo Sifert, prvi trkač koji je nosio Tag Heuer časovnik. Kasnije, 1971. godine, Monaco na ruku stavlja i legendarni glumac Stiv Mekvin koji je insistirao da svoj novi časovnik nosi i na snimanju svojih novih filmova.

Mehanizam se nalazi u kućištu veličine 39 milimetara, koji ima krunu sa leve strane. Legendarna, petroleum plava boja, još uvek krasi veliki brojčanik koji ima prozor za datum kod indeksa za 6 sati. Naravno, sat je vodootporan pa se može nositi i na dubini od 100 m.

Ovaj sat je zaista sjajan aksesoar za svakog muškarca i predstavlja pravi duh Tag Heuer brenda.

Drago nam je što je Tag Heuer odlučio da povrati ovaj legendarni časovnik i da ga uklopi u svoju novu filozofiju koja glasi „ Ne pucaj pod pritiskom“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group