Novi ružičasti sat Dejvida Bekama posvećen je fudbalskim navijačima

Odmah nakon što je objavio partnerstvo sa Interom iz Majamija, Tudor je predstavio novi i impresivni sat u prepoznatljivoj boji kluba Dejvida Bekama.

Najava nije bila iznenađenje jer je Bekam ambasador brenda švajcarske kompanije satova od 2017. Poklapajući se sa najavom, Tudor je predstavio novo ograničeno izdanje Black Bay Chronogaph u prepoznatljivoj ružičastoj boji tima.

Sa igračima kao što su Lionel Mesi, Luis Suarez i Gonzalo Igvain u klubu, ružičasta je postala sinonim za Inter Majami širom sveta. Prema zvaničnom sporazumu, logo Tudor brenda će se pojaviti oko Inter Majamija, na kome će se svuda nalaziti i satovi brenda Tudor.

Novo lice Black Bay Chrono nosi „roze dres" Inter Majamija. Model zadržava tipičan militaristički izgled. Roze je u kontrastu sa crnim podbrojčanicima i okvirom od anodiziranog aluminijuma. Sat pokreće interni kalibar MT5813 i ima kućište od nerđajućeg čelika prečnika 41 mm. Sat dolazi sa odgovarajućom narukvicom sa T-Fit kopčama sa pet karika.

Sat će u početku nositi svi fudbaleri Inter Majamija, ali će biti dostupan javnosti u ograničenoj seriji početkom aprila po ceni od 5.575 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group