Ultimativni pametni sat namenjen ljubiteljima fitnesa

Kompanija Montblanc proširila je svoju liniju pametnih satova Summit modelima, novim i lakšim verzijama kreiranim od recikliranog aluminijuma kreiranih sa fitnesom na umu…

Brend Montblanc postavio je svoje originalne Summit i Summit2 modele u premijum delu tržišta pametnih satova i zasnovao njihov dizajn na pojavi ličnih mehaničkih serija, ali novi Summit Lite model dolazi potpuno oslobođen ovakvih kodova zaostavštine i umesto toga nudi savremeni, novi dizajn, jasnu funkcionalnost i redukovanu cenu koja je po prvi put smeštena ispod tačke od 1.000 dolara.

43 mm veliki pametni sat konstruisan je od nerđajućeg čelika i laganog recikliranog aluminijuma, a korisnicima je ponuđen u mat crnim i crnim finišima, dok opcije gumenih i pletenih kaiša dolaze u četiri različite varijacije.

Summit Lite verzija koristi 1,19 inča veliki AMOLED displej sa gorila staklom i poseduje modernizovani monitor za praćenje otkucaja srca i GPS jedinicu, dok upotreba Wear OS platforme kompanije Google omogućuje kompatibilnost sa Android i iOS pametnim telefonima.

Montblanc je takođe, za svoju novu seriju pripremio i prateće fitnes aplikacije koje uključuju Cardio Coach, Body Energy, Sleep i Stress varijante. Summit Lite pametni satovi dostupni su putem sajta kompanije Montblanc po ceni od 860 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group