Trend - Satovi

Urwerk predstavlja Stormtruper časovnik

Jedan od najpopularnijih modela časovnika slavnog švajcarskog brenda Urwerk je Electro-Mechanical Control, ili EMC, koji predstavlja hibridni mehaničko-elektronski sklop, predstavljen u različitim iteracijama…

Njegova najnovija verzija, EMC Time Hunter Stormtrooper, predstavljen je u varijanti od bele keramike, kao da je zaista dizajniran za Stormtrupere. Kao što svi fanovi Ratova Zvezda znaju, Stormtruperi su elitne jedinice Galaktičke imperije, poznati po svojim belim oklopima i E-11 blasterima. Zastrašujući, kul i impresivni, ovi svemirski vojnici imaju mnogo toga zajedničkog sa najnovijim Urwerk modelom ili obrnuto.

Urwerk EMC Time Hunter pridružuje se Urwerk kolekciji 2013.godine, a u sebi skriva mehanički, ručno navijajući mehanizam i čudnovati pribor za merenje u gornjem desnom uglu, zahvaljujući kom predstavlja informacije kojima bi inače samo časovničari mogli pristupiti.

Stormtrooper je prvi beli Urwerk časovnik; njegovo kućište prečnika 43 mm kreirano je od nerđajućeg čelika, da bi potom bilo mikro-peskirano i lakirano belom mat keramikom. Asimetrični brojčanik je mat crne boje i dobio je određene delove koji su posvećeni specifičnim funkcijama.

Urwerk je takođe dizajnirao indikacije za sekunde, snagu i EM kontrole na poleđini crne ušrafljene baze, u slučaju da vam to ikada zatreba. Štaviše, LED svetlo na preciznom displeju će emitovati zelenu svetlost ukoliko je sve u redu, odnosno crvenu, ukoliko neka od indikacija zahteva podešavanje.

Zadnja strana časovnika napravljena je od titanijuma, a sadrži veliki prozor koji nam daje uvid u hibridni mehanizam. Takođe, moramo naglasiti da će samo pet ovakvih modela biti proizvedeno, sa cenom od oko 115.000 švajcarskih franaka po komadu.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group