Trend - Satovi

Zenith Defy Classic Carbon časovnik

Časovnici sa narukvicama od karbona, zapravo nisu ništa novo – one se dizajniraju za ekskluzivne modele, obično su deo super limitiranih serija i nose sa sobom neverovatno visoke cene…

Ipak, časovničarski brend Zenith ima za cilj da promeni skoro svaki deo ove priče. Švajcarski brend je po prvi put predstavio karbonsku narukvicu za automatski časovnik, što je njihov način da pokažu koliko su njihovi dizajneri odgovori za neprikosnoveni tehnološki napredak.

Zenith DEFY Classic Carbon, časovnik o kom se već priča kao komadu koji je pomerio granice mogućeg, sadrži karbonsku konstrukciju, zbog čega teži samo 65 grama, a u to su uključeni i karbonska narukvica i kopča sata.

Ultra lagan, ovaj model je toliko izbalansiran da ćete verovatno zaboraviti i da ga nosite, a zahvaljujući činjenici da je svaka karbonska karika oblikovana i obrađena tako da prikazuje jedinstven dezen. Ukoliko ne želite jedinstvenu karbonsku narukvicu, u ponudi vam je i crni gumeni kaiš sa titanijumskom kopčom takođe.

Sadržeći automatski Elite mehanizam, ovaj veličanstveni časovnik predstavlja nam otvoreni brojčanik i motiv u obliku zvezde, dok je mračni tretman od rutenijuma doprineo njegovoj kul vibraciji. Njegova čitljivost nikako se ne dovodi u pitanje – jarko zeleni Super-LumiNova sloja dodat je na tamne kazaljke i markere, tako da ćete u svim svetlosnim uslovima jasno videti koliko je sati.

Kako saznajemo, DEFY Classic Carbon model će uskoro biti dostupan na tržištu – ako vam ga Deda Mraz ne donese, poklonite ga sami sebi!

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group