IKEA jastuk koji se može pretvoriti u komforni jorgan za nošenje

Kada pomislimo da možemo imati lični jastuk koji se transformisati u jorgan namenjen nošenju nalik garderobi i po potrebi, prvo što nam može pasti pamet jeste otvoreno zvezdano nebo i lepo provedena noć na kampovanju...

Švedski brend IKEA svojim novim proizvodom nazvanim Faltmal omogućila to i brojne druge stvari, stvarajući još jedan neverovatno unikatan dizajn koji se može naći na svačijoj listi želja. Faltmal jastuk/jorgan za oblačenje može biti transformisan veoma brzo u bilo koju opciju i u okviru od nekoliko sekundi.

Opremljen rukavima i dugmićima sa zadnje strane, ovaj proizvod pruža podršku svojim mrežastim džepovima, što ga bez ikakve sumnje čini savršenim kako za spoljnu tako i enterijernu upotrebu. Ovo znači da vam može biti toplije dok ste napolju i komfornije dok se mazite sa voljenom na sofi, kako objašnjava IKEA.

Ovo remek delo kreirano je od stoprocentnog najlona i ispunjeno stoprocentnim poliesterom, sa osamdeset posto materijala recikliranog u oba slučaja. Međutim, Faltmal jastuk/jorgan ne pogoduje kišnim i vlažnim uslovima, a namenjen je za privremenu upotrebu na otvorenom tokom vedrih dana i noći, nakon čega bi trebalo da bude odložen na suvom mestu unutra.

Svako ko želi jedan ovakav multifunkcionalan proizvod kompanije IKEA može ga kupiti putem sajta kompanije po ceni od 34.99 dolara. Jastuk/jorgan za nošenje dostupan je u tamno zelenoj boji, meri oko 190 cm u dužini sa 119 cm u širini i teži svega 652 grama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group