Kako da ostavite utisak bez odela

Više slika

Više slika

Ako niste ljubitelj odela ne padajte u očaj, postoje načini da i bez kravate izgledate sjajno...

Činjenica je da odelo može da od čoveka napravi nešto više. Muškarac u odelu uvek privlači pažnju i odaje utisak da je ozbiljan, radan i spreman za oposao. Ipak, neki muškarci preziru odelo i kravatu i žele da isti utisak postignu na neki drugi način.

Mi vam predstavljamo 5 odevnih kombinacija koje će uspešno zameniti vaše odelo i koje će vam pomoći da ostavite vrlo jak utisak.

1. Rolka i Slim pantalone

Rolke su sjajan modni aksesoar jer se odlično uklapaju sa jaknama i kaputima. Rolka stvara utisak da ste prefinjeni i ozbiljni i ako je uklopite sa nekim dobrim pantalonama, sigurno ćete ostaviti jak utisak. Takođe, rolka u kombinaciji sa dobrim kaputom, može ostaviti i bolji utisak nego odelo.

2. Džemper i majica

Ovo je jedna od najpopularnijih kombinacija koju muškarci često koriste kako bi zamenili odelo. Džemper sa V izrazom i jednobojna majica koja se vidi ostavljaju odličan utisak, ako znate da uklopite boje. Džemperi na zakopčavanje su takođe sjajna opcija i mogu se uklopiti sa polo majicama koje imaju kragnu.

3. Jakna i džemper

Jakna jednostavnog kroja u kombinaciji sa jednobojnim džemperom takođe može ostaviti odličan utisak na vaše okruženje. Jakna mora da bude lagana, tanka i da bude raskopčana, a džemper treba da bude jednobojan i da pravi lep kontrast u odnosu na jaknu. Crna jakna sa džemperom u boji biće odličan izbor, a teksas jakna takođe može biti od koristi.

4. Džemper i košulja

Ako vam kombinacija džempera i majice ne odgovara, onda probajte sa košuljom. Sa ovom kombinacijom zaista možete izgledati kao da nosite odelo. Crni raskopčani džemper i bela košulja stvoriće iluziju da nosite odelo, a vi ćete se osećati prijatno i komotno.

5. Blejzer i majica

Iako je blejzer vrlo sličan sakou, u njemu ćete se mnogo prijatnije osećati nego kada nosite komplet odelo. Sa blejzerom ukombinujte i jednobojnu majicu koja može i ne mora imati V izraz. Kontrast je vrlo bitan pa se potrudite da dobro uklopite boje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group