Trend - Stil

Koji šortsevi za kupanje najbolje pristaju vašem telu

U hladnijem godišnjem periodu, izbor odgovarajće garderobe predstavlja lagan zadatak...

Debeli džemperi i košulje koje prekrivaju one post slavske i praznične kilograme, dolaze kao prava rešenja kada napolju zaveje, ali, sa druge strane, nikako nije lako izabrati šta nositi na plaži ili bazenu.

Vizuelni trikovi Olija Arnolda, stilskog direktora kompanije Mr. Porter, bazirani su na različitim vrstama telesnih struktura i mogu pomoći da izbor pravog kupaćeg šorca postane najbolji način za odbacivanje svih slojeva zimske i prolećne garderobe.

Na svu sreću, stiže godišnje doba koje će vam omogućiti da istaknete sve ono na čemu ste naporno radili u teretani i počnete da se širite po adama. Pokažite svoje telo i istaknite svoj stav odstupajući od standarda i osnova, usvajajući divlje boje i interesantne obrasce.

„Ukoliko je vaše telo spremno za plažu, nemojte ga prekrivati „ronilačkom opremom““, izjavio je kroz šalu Arnold. „Šortsevi kraćih nogavica predstavljaju glavni trend ove sezone.“

Krupniji muškarci zahtevaju jednostavnije šortseve za kupanje, solidnih, tamnih ili intenzivnih nijansi koje mogu da se uklope sa njihovim siluetama, dok svetle boje kreiraju suprotan efekat. Isto je i sa velikim obrascima, tako da ih, u ovom slučaju, vredi održavati suptilnim ili vertikalnim.

Izbegavajte uske kupaće gaće i održavajte noge slobodnim, pružajući im nogavice u širini kukova. Svi ovi modeli koje možete videti u galeriji, za sada ne mogu biti kupljeni u radnjama, ali mogu biti poručeni preko interneta i dodatno vam mogu pružiti uvid u sve što vam je potrebno za kupanje ovog leta.

Dodajte aerodinamičnost svom izgledu sa odvažnim detaljima, tankim horizontalnim linijama ili bogatim obrascima. Ukoliko ste utegli liniju, ali i dalje posedujete krupnu konstituciju, potražite nešto sa dužim nogavicama i srednje uskim ili visokim gornjim delom.

Ukoliko održavate liniju mršavom, Arnold sugeriše nešto što je dizajnirano malo iznad kolena, odnosno šortseve dovoljno kratke kako bi učinili da izgledate kao da ste zaboravili da obučete pantalone. Šta god da izaberete i šta god da odgovara vašem telu, bitno je, pre svega, da bude komforno i da se vama sviđa, dok je sve što nosite na plaži ili van nje samo vaš izbor.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group