Kako da uklopite bradu sa frizurom

Muškarci se često pitaju da li se njihova frizura slaže sa njihovom bradom...

Dugačke i neuradne brade postale su veoma popularne pa muškarci širom sveta žele da isprobaju nove bradate izglede. Međutim, tu dolazi do problema jer neki muškarci ne znaju kakva brada njima najviše odgovara.

Mi smo odlučili da vam malo pomognemo i da vam damo par saveta.

1. Oblik lica

Pre nego što počnete da uklapate bradu sa frizurom, prvo obratite pažnju na obim vašeg lica. Ako imate okruglu glavu, to znači da će duža brada bolje odgovarati vašem licu, jer će tako vaše lice izgledati duže. Kko imate duže lice, onda je kraća brada bolji izbor za vas.

2. Kratka kosa- kraća brada

Iako nekima sjajno stoji duža brana u kombinaciji sa kratkom kosom, mi smatramo da je brada od 2,3 dana najbolja opcija za kratke frizure. Tako ćete pokazati vaš buntovnički duh, a opet nećete dozvoliti da vas brada proguta.

3. Ćelava glava – duga brada

Oni koji su potpuno ćelavi mogu da razmisle o dužoj bradi. Ovo je sjajan kontrast koji će skrenuti pažnju sa vaše „ćele“ i dati novu dimenziju vašem izgledu. Takođe, vaša glava će izgledati duže, a  vi ćete samim tim biti privlačniji.

4. Duga kosa –srednja brada

Ako želite da izgledate kao Isus Hrist, onda je u redu da u kombinaciji sa dugom kosom imate i dugu bradu. Međutim, ako želite malo privlačniji izgled onda treba da birate kraće ili srednje dužine brade. Duga kosa već prekriva veći deo vašeg lica, pa bradu morate iskoristiti samo kao dodatak koji će naglasiti vašu muškost i snagu. Ako preterate, rizikujete da budete potpuno progutani u dlakama.

5. Boja tena

Vaša boja kože takođe igra veliku ulogu kada je reć o dužini brade. Ako ste svetliji slobodno možete eksperimentisati sa različitim dužinama, međutim, ako imate crn ten ili ste tamnoputi, onda je kraća brada bolji izbor za vas.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group