Kompanija Nike izbacuje novu specijalnu liniju u čast Brus Lija

Više slika

Više slika

U nastavku i u čast jing-jang inspirisanih crno/belih Nike Clotez Clot modela, kompanija Nike priprema novo i drugo izdanje patika u žuto/beloj kombinaciji boja.

Ovoga puta, nove patike inspirisane su kung fuom i siluetom obuće za ovu borilačku veštinu, stižući sa dizajnom ’tri u jedan’ kako bi odale počast Brus Liju. Proslavljajući život i delo najvećeg i najuticajnijeg borca svih vremena, dvotonska šema boja svoju inspiraciju duguje kostimu koji je Li nosio u svojoj Igri smrti 1979. godine.

CLOT x Nike “CLOTEZ” “Yellow/Black” modeli služiće kao drugo izdanje različitih boja, stvoreno u saradnji sa osnivačem CLOT podbrenda i njegovim kreativnim direktorom Edisonom Čenom i velikom zvezdom u usponu, dizajnerom Herijem Vongom.

Refleksija dinamičnog duha kulturne ikone počinje sa Cortez dizajnom baziranim na obući za enterijere. Patika poseduje premijum žute kožne gornje delove, kontrastne crne swoosh znake sa svake strane, uklapajuće pertle i najlonske jezike. Dodatni detalji stižu u vidu znakova na jeziku, kineskih slova 潮 i 幫 na petama i specijalnih referenci na Trendy Gang NFT kompanije CLOT.

Prateće nazuvice koje podsećaju na tradicionalne kung fu komade stižu u crnoj boji sa kontrastnim žutim swoosh znakovima kompanije Nike. Dizajn ovih modela finiširan je vezicama za pričvršćivanje opremljenim jing-jang simbolom, odvojivim ulošcima i nazubljenim potpulatama. Za kompletiranje čitave ponude zaduženo je i specijalno pakovanje, a sa cenom od 140 dolara “Yellow/Black” CLOT x Nike Cortez “CLOTEZ” modeli zvanično će biti predstavljeni 10.marta globalno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUICE (@juicestore)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLOT (@clot)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group