Kompanija Nike vraća svoju klasičnu liniju u novoj kombinaciji boja

Kompanija Nike nedavno je pružila prvi uvid u sovju predstojeću i ponovo oživljenu Air Max 1 G liniju u trećoj kombinaciji boja, koja je ovoga puta primarno sastavljena od crne i bele...

Ovaj brend je već kreirao neke od ovih verzija klasične siluete i Air Max Golf serije u proteklih nekoliko godina, sa Safari Pack kao najistaknutijim primerom, ali AM1 sada prisvaja daleko konzervativniji pristup i vraća se korenima.

Jednostavna crno/bela kombinacija ističe nove patike, ali će pravi AIR MAX obožavaoci itekako biti oduševljeni vraćanjem Big Bubble Air Max vazdušnih đonova. Pored toga, novi model poseduje crne štitnike od blata i swoosh znakove, dok su mrežasti vrhovi prstiju i četvrt sekcije urađene u beloj boji. Jedini znak golf specifikacija predstavlja brendiranje na ulošcima, ali pored toga ne postoji gotovo ništa što ih razdvaja od standardne i svakodnevne verzije.

Svi zainteresovani za kupovinu ovih novih modela moraće još malo da sačekaju kako bi kompanija Nike objavila zvanični datum njihove premijere, što će se najverovatnije dogoditi u nekoliko narednih meseci.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group