Matador GlobeRider45 - Savršen saputnik na svakom vašem putovanju

Matador GlobeRider45 putni ranac može zaštiti vaše dragocene stvari od prirodnih elemenata i oštećenja tokom avantura...

Dizajniran za ljude koji često putuju, ovaj ranac poseduje brojne tehničke specifikacije koje će osigurati da vaše dragocenosti ostanu suve i bezbedne.

Projektovan spolja i iznutra kao ultimativni saveznik svetskih putnika, ovaj ranac nudi 45 litara zapremine u ljušturi dizajniranoj kako bi se prilagodila spoljnim uslovima i izvanrednoj raspodeli težine. Sa dva kilograma težine, merama od 55 x 28 x 33 centimetara, Matador GlobeRider45 ranac poseduje mekani dizajn stranica, koji je u skladu sa zahtevima za ručni prtljag većine avio kompanija.

Putni ranac Matador GlobeRider45 koristi Bluesign sertifikovane reciklirane materijale, sa eksterijerom kreiranim od 420D najlona, polietilena ultra visoke težine, ojačanog ripstopom i 420D recikliranim najlonom, dok oba ova materijala poseduju vodootporne karakteristike.

U međuvremenu, za unutrašnjost ovog ranca korišćen je 100D najlon visoke gustine i istrajnosti, ripstop koji poseduje istu visoku vodootpornost kao i na spoljnoj strani, YKK hardver i YKK polietilenom zaptiveni rajsferšlusi kako bi se dodatno osiguralo da unutra sve ostane suvo. Putni ranac je udoban na leđima i ramenima tokom nošenja zbog specijalnih podizača tereta i prozračnoj EVA peni na zadnjem panelu, zajedno sa kaišem za kukove i naramenicama za nošenje.

Štaviše, Matador GlobeRider45 poseduje 210D najlonske navoje sa konstrukcijom ojačanom šipkama. Ranac takođe koristi i HDPE podupirače sa aluminijumskim ramom kako bi bio veoma izdržljiv, otporan na koroziju i jake udarce. Što se tiče mogućnosti odlaganja, ovaj putni ranac se otvara u stilu školjke i otkriva fleksibilnu unutrašnju organizaciju sa sistemom osiguranim rastegljivim kanapom. Matador GlobeRider45 stiže sa posebnim odeljkom za laptop, velikim eksterijernim džepovima i eksterijernim glavnim džepom koji nudi mogućnosti slojevite organizacije.

U međuvremenu, švercerski džep skriven je iza zadnjeg panela radi odlaganja vrednosti kao što su kreditne kartice ili novčanici. Matador GlobeRider45 putni ranac takođe poseduje i džepove za flašice na vrhu, dnu, napred, pozadi i rukohvate sa strane.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group