Muški kućni ogrtači koji će učiniti da se osećate kao kralj

Zaboravite na oči, muški ogrtači su pravo ogledalo naše duše, a iako ovo možda jeste šala i zvuči previše uveličano, vaši ogrtači mogu reći spoljnom svetu sve što je potrebno da zna o vama...

Ono što je važno istaći i jasno naglasiti jeste to da smo igrači, ljudi od stila, koji umeju da cene svoje privatno vreme, stoga je vrlo bitno mudro izabrati kućni ogrtač, u skladu sa ličnim preferencama i izgledu i osećaju koji želite da postignete. Na tržištu postoje nešto deblji i bogatiji, prozračni i lagani, flanelni i pamučni, polu otvoreni ili potpuno zatvoreni kućni ogrtači, namenjeni svačijem stilu i osećaju koji želimo na svojoj koži.

U pravom kućnom ogrtaču, možete se osećati kao vladar u svom kraljevstvu, čak i kada je ono malo kao prosečna garsonjera, smeštena u suterenu i sivilu centra velikog grada. Kada obučemo kućni ogrtač ništa više nije važno, pošto se u njemu, čak i najneugledniji od nas mogu osećati kao kraljevi.

Predsatavljamo vam 17 najboljih muških kućnih ogrtača trenutno na svetu, koji variraju od punih modela sa kragnama i mogu pružiti osećaj svežine, stvarajući osećaj dana provedenog u spa centru, do ogrtača nalik kimonu koji veoma lako mogu dobiti drugu ulogu u obliku veoma komfornih komada odeće za gornji deo tela. Takođe, važno je napomenuti da su kućni ogrtači jedan od najcenjenijih odevnih predmeta, ali profesionalno izležavanje ne mora biti glavna i jedina stavka kako biste u njima uživali.

Nevezano sa tim kako nosite svoj ili želite da vidite sebe u jednom od njih, kraljevski komfor koji kućni ogrtači sa sobom donose ne može se uporediti ni sa jednim osećajem u kome možemo uživati kod kuće.

« 15 16 17 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group