Najpopularnija KARANTIN frizura

Ovo je frizura koju sada ima 90% muškaraca na planeti...

Zbog pandemije korona virusa, frizeri više ne rade, a muškarci su primorani da se snalaze na različite načine i da se šišaju kako znaju i umeju. Neki su pokušavali da stilizuju svoje frizure ,da koriste mašinice i makaze, i da kreiraju popularne stilove kao što su anderkat i fejd, ali bezuspešno, jer je za kreiranje ovakvih frizura potrebno iskustvo.

To je dovelo do toga da muškarci širom planete počnu da se šišaju na najlakši mogući način,  a to je BUZZ frizura, ili kako je mi popularno u Srbiji nazivamo "NA KECA".

Ova frizura je najlakša za kreiranje, jer sve što treba da imate jeste mašinica za šišanje, koja čak ne mora posedovati ni nastavke. Na ovaj način muškarci samo prolete mašinicom preko čitave glave i imaju frzuru koja je uredna i koja je laka za održavanje.

Na internetu su osvanule mnogobrojne fotografije muškaraca koji su ošišani "na keca" i oni kažu da je ovo definitivno najbolja karantin frizura.

Da li ste se i vi ošišali na keca, da li ste probali da kreirate neku drugu frizuru ili jednostavno puštate kosu dok frizeri ne počnu da rade?

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group